Gyakori kérdések a DXN-el kapcsolatban

2015.08.10 07:49

 

Mostanában egyre többen érdeklődnek az egészséges életmód pluszjövedelem

iránt.

Ezáltal egyre többen megtalálják, keresik a DXN által nyújtott lehetőséget.

Kérdések, amelyeket mindenki feltesz. Ezekre gyűjtöttem össze a válaszokat.

 

Mi az a DXN?

A világ legnagyobb, legjobb ganoderma termelő cége. Saját gyárral, saját ültetvényekkel a leggazdaságosabb áron. Egészséges immunerősítő kávék és egyéb termékek gyártója.

Mi az a ganoderma és mire jó ez a kávé? Ganoderma kávé hogy is van ez?

A ganoderma egy gyógygomba melyet már az ősi kínaiak is előszeretettel alkalmaztak. Növeli a szervezet ellen állóképességét, szabályozza az immunrendszer működését.

A kiváló minőségű arabica kávéba ganoderma gyógygomba van keverve és ettől lesz a kávé egészséges, immunerősítő.

Aki hallott már pár szót a ganodermáról az tudja, hogy számtalan jótékony hatása van és az orvostudomány is egyre gyakrabban alkalmazza.

Hogyan tudok csatlakozni?

Csatlakozni 5000 Ftos regisztrációval + 1 termék megvásárlásával tudsz. Viszont ezért cserébe állandó törzsvásárlói kedvezményt kapsz, online segédeszközöket, ha az üzleti része is érdekel, ingyenes profi weboldalt, feltöltött web áruházat, folyamatos segítséget tőlem, hogy sikeres üzletet tudjál létrehozni, web irodát, ingyenes képzési anyagokat.

Mit kell csinálni?

Először is el kell döntened, hogy akarsz-e dolgozni a szabadidődből napi pár órát azért, hogy ezzel az üzlettel foglalkozz és szeretnél a jövőben egy stabil jövedelmet biztosítani a családod számára.

Utána beszélni, beszélgetni, kávézni minél több embernek megmutatni a termékeket és az üzleti lehetőséget. Online üzletépítésnél népszerűsíteni a weboldalad, válaszolni a vásárlók felmerülő kérdéseire. Terméktapasztalatokról írni.

Most gondolj, bele van még egy olyan cég, aki fizet neked azért, mert a kávéját iszod a tusfürdőjét, fogkrémjét használod? Amit egyébként is megveszel, csak ha lecseréled DXN termékekre, akkor fizetést is kapsz érte.

Mennyit lehet vele keresni?

Ez az a kérdés, amit mindenki feltesz, aki az üzlet iránt érdeklődik, és mindenki másként értelmezi. Erre a válasz egyre többet és többet.

Mivel a DXN hálózati értékesítési rendszerben dolgozik és nem piramis játék, hanem valós termékek vannak a cég kínálatában ezért a jutalék a valós termékforgalmazásból származik. tehát ahogy a forgalmad nő úgy növekszik a jutalékod is.

Van olyan, aki pár hónap alatt nagyobb jövedelemre tesz szert, de van olyan is, aki pár év múlva, viszont itt nincs teljesítménykényszer, hogy havonta ennyit és ennyit teljesíteni kell. Mindenki a saját tempójában halad.

Ki segít, ha elakadok?

Természetesen én a szponzorod és van egy  superwoman csapatunk ahol egymást segítjük, támogatjuk, ha megakadunk.

Jajj ez megint egy MLM

Igen ez egy MLM és más, mint a többi. Ha egy kicsit is érdekel az üzleti rész és most nem zárod be az oldalam, hogy nem olvasod, tovább akkor rájössz te is, hogy a mai világban, ha szeretnéd elérni a céljaid és egy biztos stabil jövedelmet, amikor nem kell azt nézni a boltba, hogy melyik cipő ruha az olcsóbb vagy azt mondani a gyerekednek erre most nincs pénzünk. Szóval akkor te is tudod, hogy az igazi áttörést az MLM üzletek hozhatják meg. Nagyon sokan keresnek otthoni munkát, ezzel szemben sokan azt hiszik, hogy befektetés nélkül majd több tíz százezer forintokat lehet keresni pár óra munkával, kattintgatással. Minden vállalkozáshoz vagy munkához szükséges valamennyi pénz.

Mondok, egy másik példát elmész egy munkahelyre oda is el kell valahogy jutni az is költség buszjegy, étkezés stb. és nem utolsósorban ott is először ledolgozol 1 hónapot és utána kapod meg a fizetésed (ha megkapod)

 

Én büszke vagyok arra, hogy a DXN-t választottam és ezt a lehetőséget szeretném minél több embernek megmutatni.

Ha te is motivált vagy fontos az egészséged, vannak céljaid és szeretnéd magad kipróbálni egy másfajta üzletben várlak csapatomba keress, bátran szívesen segítek, válaszolok kérdéseidre.

 

 

 

Vissza

Elérhetőség

Onlineuzlet-Rőder Mónika

Budapest

06203315385

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode