Üdvözöllek!                                                                                                      

Rőder Mónika kétgyermekes anyuka vagyok. Dxn Online Tanácsadó és üzletépítő.Egészséges ganoderma gyógygombás termékekkel foglalkozom.                                                                            

Gyerekeim születése előtt én is éltem a dolgozó nők mindennapjait. Munkába jártam nap, mint nap.

Gyermekeim születése után, mint minden anyának nekem is nagyon megváltozott az életem. Élveztem is minden percét az anyaságnak a mai napig is, de ahogy cseperedtek a gyerkőcök azt éreztem  valamit kezdeni kell magammal, mert nem fogok tudni könnyen elhelyezkedni a gyes lejárta után. Főleg, hogy csak részmunkaidőben fogok tudni dolgozni, mert nincs segítségem. Nagymamák 80-100 km-re, babysitterem meg kezdettől fogva nem volt.

Arra hamar rájöttem, hogy valami otthoni munkalehetőség jöhet szóba. Kerestem kutattam az interneten, de az „igazi” nekem való munkát nem találtam meg. Tele van az internet „holnapra milliomos leszel” ajánlatokkal, vagy amit nagyon sokan keresnek a bedolgozás összeszerelés, borítékolás, na, én ilyet sehol nem találtam szerintem nem is létezik.

Viszont jellemző rám, amit a fejembe veszek, azt én megcsinálom, és ameddig bírom, kitartok, nem adom fel.

Így tehát tovább keresgéltem és lépten, nyomon belebotlottam a DXN-be mint lehetőségbe, de mivel ez egy MLM cég rögtön átugrottam. Úgy voltam vele, mint az emberek többsége ez a nyomulás, rátukmálás üzlete. Ez pedig nem az én világom.(Megjegyzem az óta rájöttem ez nem így van)

Viszont hiszek a sorsszerűségben nem véletlen, hogy ez mindig bekúszik a tudatomba. Közben kiderült, hogy egy nagyon kedves ismerősöm, akivel csak online ismertük egymást ő is belépett az üzletbe. Nekem ennyi elég volt ismertem már annyira, hogy kamu vagy nem stabil céghez biztos nem lép be. Így hát nem sokat gondolkoztam és én is belevágtam az üzletbe.

Mondanom sem kell egyáltalán nem bántam meg, sőt tudom ez az utam, mert ez az üzlet amilyen egyszerű olyan nagyszerű.Más cégekhez képest,itt a jutalék folyamatosan nő nem nullázódik le.Megtaláltam a számomra megfelelő céget ez nem más, mint a DXN.Rengeteg online segítséget,eszközöket kapok a munkához amely mégjobban megkönnyíti az üzletet.

 

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy megmutassam anyukaként otthoni munkával is lehetünk sikeresek és az MLM nem egy rossz üzlet, hanem egy nagyszerű lehetőség a céljaink és egy anyagilag független élet eléréséhez.

Ha te is úgy gondolod, hogy szeretnél egy saját működő online vállalkozást, vannak, céljaid keress meg bátran az elérhetőségeimen.

Üdvözlettel

Rőder Mónika

 

 

Elérhetőség

Onlineuzlet-Rőder Mónika

Budapest

06203315385

© 2015 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode